Dashboard | +Follow
♥My Dear Diary♥
talking LUna
Sunday, February 19, 2012 • 4:12 AM • 0 Besos









hai today kita ada 2 cerita the first one is about Honam yewpp fiance kita yg handsome tuhh pewwit :* Dia demam :( pehh risau dahla duduk rumah sorunk2 babe so text dgn dia dgn dia mengigil2 hmm sorry bie , syg jauh so xbole jaga bie :* so please jaga bie syg ni untuk syg okayyy ? coz we are 189 miles away . No matter what i will always pretend that u were just beside of me , hug and kiss me now and always. Get well soon bie, syg tahu bie x fully recovered sbuk je nak g cc main game ==' err just now dapat text dia nak lawan game dgn Ciko wtf kalau demam mcm mne? pengsan ke apa ke? ohh kalau org sakit sbuk xbagii bagai ==

The second is Hnam xbagi aku main twitter , facebook and apa2 social netwrk la kan so aku skrg dah rajin main instagram nie langsung xbole chat aku cuma hdup dalam dunia gambar so byk dh aku edit gne simple effect sbb kt stu effect biasa2 je yg available

oh okayy btw haritu pegii rewang dekat skola dgn keadaan yg sgt moody im totally enjoyed

afy n leen p/s gmbr aku xde coz im moody during that day :*

Labels:


Huda~
Welcome!






Cbox
Déjame un mensaje!


Código de tu CBOX aquí

Eri Fadzreen
i just want you to be mine. just mine.
No lo borres!


Skin by : Kitty's Place
Template Basecode : Najmi Supian
Header : Kitty's Place
Linkies code : Mary Loveless