Dashboard | +Follow
♥My Dear Diary♥
modelling class and some story
Sunday, January 1, 2012 • 3:00 AM • 0 Besos

Askm im just check in to 17teen yeah:0b2: SPM? sounds jelly for me :0c2: so k la malas beriya tulis pasal SPM semua tanya aku takut x masuk form 5? :0v2: perlu ke takut :7n2::7s2: x rasanya. OK Stop psl SPM sepanjang tahun nie aku bole ctew lagi semak! :0a2:

okay aku now dah join kelas modelling aunty mas alah yg kedai makan:0o2: dia depan pejabat Mara tuh warung klasik tahu kan? :8g2: pehh sumpah best doe even terpaksa pakai heels memey la xnak :0m2:mula2 haha. but not bad actually penat :9z2:sbb kena g kelas dkt kolej komuniti :0m2: tapi insyallah aku akan join modelling bulan 1 nie 21 and 22 jum pakat g ysl ramai2. :0x2:

okay aku nak jerit bole? :6k2: aku xpahamm la dgn seorang bdk ni nak kata ktwg couple pun haihh xpun dia ex actually tpi entahlaaa nsb xcple balik aku doakan dia happy dh mls bebel xde masa nak sakitkan hati sndri kbye :0x2:

Huda~
Welcome!






Cbox
Déjame un mensaje!


Código de tu CBOX aquí

Eri Fadzreen
i just want you to be mine. just mine.
No lo borres!


Skin by : Kitty's Place
Template Basecode : Najmi Supian
Header : Kitty's Place
Linkies code : Mary Loveless