Dashboard | +Follow
♥My Dear Diary♥
Honestly
Thursday, December 22, 2011 • 9:06 AM • 0 Besos

okayyy blow u a missing kiss may i syg? :9b2: Bismillahirahmanirrahim :0n2: mintak2 apa yang aku cakap nie akan aku kabulkan memang dari arytu aku fikir . :0a2: Frtsly malas nak bagi respon sgt dekat dia sebab apa erk :8b2: yeah sebab saya xnak kecewa lagi sekali :4g2: its hurt okayy :0m2:only god and acap know how much i suffer :0m2:. But alhamdulillah praise to God i can finally blow you out of my mind for a while :6v2:but its not stand for a long . U stole my heart again dear syg do u notice that:8b2:i hope u do. sayangg saya bukan xnak dgn awak tapi saya tengah jaga hati saya :3z2:saya takut nanti kita jdi macam dulu . hmm :5u2:saya xrasa kita bole together mcm awk ckp masa oncall :5n2:arytu . Bukan saya xnak tapi saya takut awak xbole. Seems next year saya kan nak exam my parents surely wont let me to meet u everyday :0f2:so saya akan rasa bersalah sbb xmampu jaga awak okk? but iloveu ok :0x2:saya rasa saya boleh je tpi awak tuh msti xbolee kan xjumpa lama2.Nti lepas saya bebas from skola kita g picnic rmi2 ok jmpe lama2. nevermind syg. :0x2:kita mesra2 manja2 je mcm nie dlu k? untill we are both ready for a seriuos relationship.amin. you are too perfect for me. Only lucky girl deserve u :0x2:. heyy smua yang acap cakap tuh btol laa aslong dia xmenpu kan haha :4h2:

okay one more thing saya xpernah bandingkan awak dengan siapa2. Dimata saya awk ckup baik sgtt xde siapa lelaki lbeyh hebat except my dad .:0x2:if awak nak cari someone go ahead but kita still kwn k. xmau tnggal saya or ignoew saya plse :0z2:actually banyak lagi saya nak explain but seems saya dlm hospital:0b2: nt la k . Iloveu :0z2::0v2:

Huda~
Welcome!






Cbox
Déjame un mensaje!


Código de tu CBOX aquí

Eri Fadzreen
i just want you to be mine. just mine.
No lo borres!


Skin by : Kitty's Place
Template Basecode : Najmi Supian
Header : Kitty's Place
Linkies code : Mary Loveless