Dashboard | +Follow
♥My Dear Diary♥
capital H my new bff
Monday, December 19, 2011 • 4:20 AM • 0 Besos

hey my dearest:7c2:H hmmm frstly i harap u jangan cakap ppe lps baca smua nie.:4d2: yeah i do loveu :3z2:before but now i just syg u mcm kawan ok? u baik sgtt , sgt and sgt banyak kenangan ngn u yg i x kan boleh lupa okay? msa kt tasik tuhh especially. i jujur ngn u yg prasaan i kat u dh xmcm dulu please faham i nak jujur tpi i sdeyh bila kena ckp dgn u tadi pagii :4g2:hmm eh tq sbb pernah bahagiakan i dlu ok? i nak u balik dgn Ezlyn okay cupp i mntx break bkn sbb dia suruh ok tpi its maybe the best for us ok :4s2: banyak benda yg ckp and benda2 ni is benda yg i xkan lupa psl u


:0j2:u selalu kejut i bangun tdoo mcm nieyhh '' oi cik kiah bgunn aku rnduuu nak text kau'':0b2:
:9o2:u suka tepuk dahi i kalau i mls mandiii and tolak msuk bathroom :20:
:0c2:u pakai baju i yg mcm gegirl tuh thenn klu g 7e sentosa :0v2:u ckp u wt cm tuh coz u nak bau u dgn i samaa oh no2 u are much more busuk doe

ahh banyak lagilaa. btw tadi sdeyh gila kan? u dtg rumah aunty then msa u nak blik u tnggu i dtg kt kete u bila i dtg u ckp '' i know u dah xsyg i but i ttp syg u and i try terima u as kwn'' :0m2:


hmm okay thnks for all the gifts, the love, the kisses, the warm hug, the sweet words,im gonna missu my fren :40:

Huda~
Welcome!






Cbox
Déjame un mensaje!


Código de tu CBOX aquí

Eri Fadzreen
i just want you to be mine. just mine.
No lo borres!


Skin by : Kitty's Place
Template Basecode : Najmi Supian
Header : Kitty's Place
Linkies code : Mary Loveless