Dashboard | +Follow
♥My Dear Diary♥
happy sweet sixteen leen
Tuesday, November 15, 2011 • 9:35 AM • 0 Besos



innocent faces #sigh

fav part #the most

tasty so wht #brbb

heartbeats #loveuallmuch

peacefull #leenlookssodissapointed
the cake! by fieee

happy birthday to u
happy brthday to u
happy brthday to leen
happy brthday to u
so aq xnak bebel banyak inilaa sambutan kami yg sederhana tpi yg penting keikhlasan kan ?
and aq nak advice leen skitt
hopee kau baca k bestie?

maafkan aku kalau selama aku bergelar kawan kau , aku banyak sakitkan hati kau sorry babe aku mungkin tak perasan benda tu menyakitkan untuk kau? ok? aku tahu perbuatan nizam buat kau sedih aku pun sedih jugak korunk bru je date nevermind tapi kau ingat k ? dia break bersebab and kalau ada jodoh insyaallah amin korunk bersama . Aku nak kau kuat doee. Jangan pasal lelaki jdi mcm nieyh k . me=loveutoomuch muah


Huda~
Welcome!






Cbox
Déjame un mensaje!


Código de tu CBOX aquí

Eri Fadzreen
i just want you to be mine. just mine.
No lo borres!


Skin by : Kitty's Place
Template Basecode : Najmi Supian
Header : Kitty's Place
Linkies code : Mary Loveless