Dashboard | +Follow
♥My Dear Diary♥
exam over
Friday, November 4, 2011 • 5:33 AM • 0 Besos

yuhuu alhamdulillah akhirnya beban yg ku tanggung hampir sebulan dgn peperiksaan yg bersmbung2 sbb deepavali berakhir.. Tadik last pper account yelaaa paper last skli pehh bole tahan laaa soalan dia. Mg sng ! sng untuk aku hentam haha :P maafkan saya Encik Nash ckgu acc yg handsome hee :P #peace. Now just tggu result jeee. dannngg! nervous bhaii. k xpee chill now masa untuk enjoy sbb dh nak cuti Hari Raya Haji awww nsib x kena puasa kan? ngee

Tdi kat sekola leen x dtggg hanya saya dn afy nsib ada diaa. Hari nie exam di hall alahai xsuka so gabung kls yg amek acc . hmm Eri fadzreen sakit hrini pkul2 saya! haha :P nthlaa hujan lebat aq tdooo jee msa exam paper 1. Syukry pun ckp '' tdo je keje kau aku nak tanya jawapan pun ssh'' ==' haihhh aq plk kena .

klaaa kita nak kluaa jmpe syg kitaaaa niee bye2

Huda~
Welcome!






Cbox
Déjame un mensaje!


Código de tu CBOX aquí

Eri Fadzreen
i just want you to be mine. just mine.
No lo borres!


Skin by : Kitty's Place
Template Basecode : Najmi Supian
Header : Kitty's Place
Linkies code : Mary Loveless