Dashboard | +Follow
♥My Dear Diary♥
dear diary
Wednesday, November 2, 2011 • 10:25 AM • 1 Besos





Dear diary today i go to school as usual as always for my examination. Ohmy kenaa repeat paper sejarah. why? Actually sekola saya dan seluruh sekolah menengah daerah Pontian ting 4 kena repeat sbb ada kes kecurian paper sj. Takpela repeat je laa malas banyak bunyi. kpeace

So harinie g sekola hmm jumpa baby pyqa and leen alahai rndu kiss skit kat pipi :* kgedik . hik2. So ckgu bebel2 skit then masuk kelas . Masuk2 je jawab paper sj hmm lbeyh kurang je dgn soalan sblum nieee. Atetete letih maklong tahu tak? dh
la tak tdo. Then paper tasawwur islam haih berdekak laa budak2 kelas aku selalu buat aku gelakk. Mmg bst dwg tuh iloveuall la classmates :* .Then rest time Kring! Kring! yeayy! buat actually Puan Nadsuha Azmy dh lpskan ktwg awal 10 minit so aq merayap sorunk2 di compund kelas aku semantara tunggu kedatangan YB Syazleen. peewitt. Then sampai jeh kantin selalunya Pyqa dh smpi dlu nie batang hidung pun tak nampak then lepak tggu jap but at last g makan jugak lapakk doh :P sbb leen ckp maybe Pyqa x trun
how dare ko Pyqa :(

As we finish our breakfast ttbe jee pyqa berlari2 dtgg rupanya dia bru abs exam okay ksian then pegi koop beli air . Then lepak dgn alex. Amboi2 dengki aq eh korunk! k xpela then hantar Pyqa and balik kelas bertembung dengan Fikri Afiq dia ckp ''weh Elton kim slm'' k no cmmnt

Then balik gaduh . hmm Cina Melayu . Berdarah2 cina tu
h kne pkul aq pun blur2 tgk sbb bru bgun tdo. Balik tdo txt kejap dgn kwn saya Hurai. hmmm

k lepas stuh klua jap dgn Iera cousin sayaaa alahai bosan je pegi makan dkt Bannafe. Then balik g econsave beli cool blog. teheee. sedap kita beli oreo chclte wth pearl baik ah! sdp yum2 tq Roy belanjaaa. haha. k then balik online and blalalala

k dh pukul 12 Farqish Omar call kitaa alahai ksian kena ba
han je bdk P* nie shut our secret k? hik2. then Aleep , Amir, Syah, Aan call. k aq ngntok baik esok exam seni byee


p/s- kita skrg dh belajar2 pakai shawl *gambar diatas hanya gmbr hiasan


Huda~
Welcome!






Cbox
Déjame un mensaje!


Código de tu CBOX aquí

Eri Fadzreen
i just want you to be mine. just mine.
No lo borres!


Skin by : Kitty's Place
Template Basecode : Najmi Supian
Header : Kitty's Place
Linkies code : Mary Loveless