Dashboard | +Follow
♥My Dear Diary♥
cerita hari ini
Tuesday, November 1, 2011 • 8:49 AM • 0 Besos


gmbr nieee haritu g karaoke dgn pyqa, kak zatil iwani, echa, mak usu pyqa and alya
before potong rmbut


heeeeyah! sje nak update beloggg niee. Bosan , Bored , Nothing to do. Dah naik bosan naik jb . So harini i nak cakap pasal HIPOKRIT. hihi kita lettew entahlaa kdg2 aq jujur suka tpu org yg aq syg dwg tpi actually aq syg tu mcm kdg2 adee kdg2 entahlaaa. xpaheee mokcik. so aq la hipokrit tuhh

to capital U- sorry u i syg u tpi bukan as bf but as friend u can have someone better than me :')
to capital Fq- sorry kita bru sgt kenal and bru 3kli meet tu pun xberbual kan? hmm i bkn xnak
cple ngn u cumaaa i xnak tpu diri i sndri okay kita kwn dlu
to capital E- hmm kita stu skola tpi aq mmg syg kau mcm kwn jeh k?
to capital k- u, sorry . sorry sbb banyak lukakan hati u, i xtahu kenapa i xbolee . sorry sgt2
u slu call i masa i sdeyh, down and all that tq for the advices , u duk jauh kita jumpa masa rumah aunty i buad kenduri arwah kat cheras tu pun 2 kli je kan hmm
to capital R -fiq, fiq i syg u sbb u kelakar gilee bole? suka wt super saver banyak2 call i but sorry :(

entahlaa aq dah txt korunk suh baca blog aku kan? i hope all of u will understand in what condition i am facing rght now. nak bgtw xsmpi hati. sorry guys u all just too kind for me okay? i bet there will be many girls out there tht written to have someone like u guys, hey aftr baca all this please dont say anythng or try to stay away from me ok? we still friend? good one? plse . begging u. i dont wanna loose someone like all of u . i love all of u but as i said as fren nthg more . My heart jst closed at this moment its still bleeding . Get it? its all because of my dumbness .yeah a big boo for me. i hope u all will understand k peace #yawn sleep


Huda~
Welcome!






Cbox
Déjame un mensaje!


Código de tu CBOX aquí

Eri Fadzreen
i just want you to be mine. just mine.
No lo borres!


Skin by : Kitty's Place
Template Basecode : Najmi Supian
Header : Kitty's Place
Linkies code : Mary Loveless