Dashboard | +Follow
♥My Dear Diary♥
schawal? ok shial astro
Friday, May 4, 2012 • 8:54 AM • 0 Besos


argh!!!!!!! berang teruk dgn produksi astro! tahu tak betapa excitednya aku nak tgk awal n scha nikah live? PEHHH! annoyed much ==' ! tahu tak? boleh pulak dah pkul 9 tup2 astro ria keluar berita Awani? Apa kejadahnya ini? Ya Allah malulahh Astro woii bru dpt award dh mcm ni? sibuk bagi rancangan free tapi yang berbayar tak xde? Apabenda ni? Sedih betul aku hari ni! Amaran: Woi astro kau hutang aku 1 live show kalau xnak aku potong perkhidmatan baik kau bayar balik ! haha yall ok dh whatever is it Awal and Scha officially husband and wife >< congrats ! Wish both of u happy ever after amin :) 
K done psl schawal! ; harini hari Jumaat penghulu segala hari aku tak buat ppe ingat nak pergi pasar malam dgn Afy and Leen malangnya anak Abg Zai ada kelas bio goDAI! so kelua dengan mama and 
abah pegi makan chicken chop abg Joe dekat Taman Merdeka siapa tak tahu Joe Burger Station peh terbaik chicken chop dia , Grilled Chicken pun sedap gak! yummy uyum so aku order chicke chop, fries and watermelon juice as show




Huda~
Welcome!






Cbox
Déjame un mensaje!


Código de tu CBOX aquí

Eri Fadzreen
i just want you to be mine. just mine.
No lo borres!


Skin by : Kitty's Place
Template Basecode : Najmi Supian
Header : Kitty's Place
Linkies code : Mary Loveless