Dashboard | +Follow
♥My Dear Diary♥
Annoying day ever
Monday, February 13, 2012 • 5:40 AM • 0 Besos





Hai cantik kan blog kitew? haha ok perasan . So i just want to share how much annoying is this Monday . For most of students the most hate part is assembly haha! but im different i love the assembly because at that time i can ''gossipig'' wth both of my private Girlfriend Afy and Syazleen. Okay firstly today exam kat sanggar Ilmu thanks God the room got air-cond whuuu! ~ mcm rumah tak ada aircond je aku niee ==' OPS! lupa nak cakap tadi kat perhimpunan Echa tnya '' EH KAU DH BREAK DGN HONAM EH?'' peh bila msa siak =='

Just Skip the exam's part then during recess ktorunk pegi canteen to
have my late breakfast kali ni sumpahh xtahu kenapa aku lapar tahap kritkal . Makanan dah sold out what the fuck! Rupa-rupanya makcik kantin tu ingat ktorunk rehat mcm bias pukul 10.15 pdhal pukul 10.35 ok foine starving! Leen pulak moody dengan budak cina kelas dia and ckgu psl paper PJ . emmm.

Dalam kelas pulak something funny happen. Budak kelas kau memang happening je smua , smua baik. Sorunk je xbaik Azam fuck you! haha suka tekan kepala aku sakit siak. Suddenly shahir harini mcm gelabah gila idk why dahlah pakai baju skola biasa harin
i kan mggu ke3 patutnya pakai baju uniform dengan rmbut dia yang curl2 tuh rimas aku tgk. Lepas tu dia bukak stokin then stokin dia hilang . Masa masa ckgu Fatimah ckgu bebel-bebel then shahir tetiba mencelah ''Cikgu nampak stokin busuk saya x?''

Aku: dah kena bawak lari dgn tikus
Shahir: babi kau

Aku: dahla bau tikus mati hahaha
(rupa2nya fana and ana yg rembat stokin rm10 shahir tuh ==')
And the 2nd story is kunci moto dia plk hilang haih kau ni shahi

Balik je sekolah mandi, sembahyang Zohor then txt Honam masa tengah text bole eh aku tdo zzz. haha frst time Honam marah dia ingat aku wat ape sebab aku xpernah tdo siang msa text dengan dia. Okay after that explain kat dia smua ohmyyyy tuition pulak *sigh so pegila tuition ada test math! Graph je ok kacang lalalla~ then balik sddny WTF kaki aku terlanggar pintu bilik darah~ harini mmg totally malang okay bye

p/s rinduu Honam



Huda~
Welcome!






Cbox
Déjame un mensaje!


Código de tu CBOX aquí

Eri Fadzreen
i just want you to be mine. just mine.
No lo borres!


Skin by : Kitty's Place
Template Basecode : Najmi Supian
Header : Kitty's Place
Linkies code : Mary Loveless