Dashboard | +Follow
♥My Dear Diary♥
day out 15 april 2011
Saturday, April 16, 2011 • 7:51 AM • 0 Besos

meow2 okayhh mcm nieee aq x plan langsung nk ikutt mereka2 niee kluaaa suddenlyy je aq semak kan korunk  :( agagaga ! okayh so mse kluaa nie hari jumaat sooo kami rasa nak bertudung ok! dh senyapp jgn nk gelak wakakakkaka! ok echa ckp aq sesuaii gyla pki selendang yg belit2 tuhh sooo aq pun ada lakan beberapa selendang cehh wahhh thennn pki2 la kan jdi mcm niee 

sebelum lilit2


after that tadaaaaaa cumil kan ? *ehh perasannn! haha
saya pki
-cotton shawl scarf
-tdung sarung yg cotton
- selendang purple ala2 vintage sikitt

okayhh then melepak dekadd rumah syazleen aishiteru kannn sebab mnggu pengkid (nurfatihah mahmud) dan jugaaa papa gorgeous aleep domo-kun euww ok actually nk bebel sikittt nieee

MEREKA2 YG KELUAA NIE SELALU CKP AQ NIEE LAMBAT BERSIAPPP KALO KUA AQ JE LMBTT

HELLO WHAT THE FUCK AQ NGN LEEN SIAP DLUU!
NIE YG NK MRH NIEE!
AMEK KO GERAMM BENOOOO TEMAN NIEEE! SEE!
AQ SIAP DLUU *BANGGA OK!

OKAYH dh puas :p haha! geramm nieeee! okayh sambil tuuhh btull2 kan makeup tdung n blalalalal nie la antra pic di rumahhh leen ,jalan2 n sebagainyaa di billion, marrybrown,tambak 











I WANNA SAY THANKS TO THIS TALENTED PLUS CLEVER GIRL NAMED AS NUR AFIQAH ZAINUDIN COZ SSLUUU AMEK GMBR AQ YG PERASAN CUTE NIEE EYH
HAHA SYG KO


HEE FAv PICCA
N ONE MORE THING 
PYQA GELARKAN KTWG ''HALT'' WHICH STAND FOR
H-HUDA (ITS MEEE YAWW)
A-ALEEP
L-LEEN
T-TE'AH PUNKID HEHEEHE
:)
ILOVEUALL SWEAR TO GOD ALL OF U ARE THE CRAZIEST FREN EVER MUAHMUAH 

WALAUPUN KUAA KT mB KTA PLING MEMEKAK KAN? SATU MB TGK NEVERMIND SYG JUST BE OURSELF KAN
:) BYEE
                                                                 

Huda~
Welcome!






Cbox
Déjame un mensaje!


Código de tu CBOX aquí

Eri Fadzreen
i just want you to be mine. just mine.
No lo borres!


Skin by : Kitty's Place
Template Basecode : Najmi Supian
Header : Kitty's Place
Linkies code : Mary Loveless