Dashboard | +Follow
♥My Dear Diary♥
awesome week!
Saturday, April 16, 2011 • 7:11 AM • 0 Besos

10 aPRIL 2011 camp at school




lately bz sikittt laa! so bru ada masa nak update blog ! hee ok frstly nak bagitahu yg aq terpilih masuk kem then pendekkan cteww geng krs nie antra geng yg pling bgs sbb bru latihan skli kawad dh boleee catch smua ! *aw aw alhamdulillah lah kan..so then disebabkan kami  x de masa nak latihan Cikgu fuad, masrul, latif n Cikgu azrul mengambil keputusan untuk mengadakan kem! okayh bunyii mcm excted je kan! ok mula2 nak buad kt tnjung piai (alah penghujung benua asia tuh x cye g search kt GOOGle okie) thenn cancel ckgu ckp lg smggu bru g kem kt luaaa or mybe kt sungai dkt Jeram batu i was jst likee 'errr' kejap kt skola kejap kt luaa! okay terima jeee!

so pada hari sabtu tu act ada skola gantii kan tpiii aq nie almaklum laa rajin sgttt so x pegii *weeppie! haha then around pukul 1 in the evening saya dgn bangga nyaaa memakai bju rumah suka Bendahara tuhhhh punnn dtg membawa sgla peralatan yg perlu *pdhlal bawak mcm nak pindah kan? ceh2 haha 

smpi2 nampak dyla , farahein okayh yg si farahein nie xbole blahhh kan dtg2 bawak bantalll diaa! hahaa gempak gila nk tgkx  btl dia?


yeww itu sayaaa
anak panah menunjukkan bantal busuk farahin wakaka 
joke syg!

let just mke the story shorter aq n  geng2 smuaaaa telah balik dri camp and kepenatan kannnnn ok byeee



Huda~
Welcome!






Cbox
Déjame un mensaje!


Código de tu CBOX aquí

Eri Fadzreen
i just want you to be mine. just mine.
No lo borres!


Skin by : Kitty's Place
Template Basecode : Najmi Supian
Header : Kitty's Place
Linkies code : Mary Loveless