Dashboard | +Follow
♥My Dear Diary♥
16 march 2011
Friday, March 18, 2011 • 9:04 AM • 2 Besos

okayhh hello there stalkers! okayhh saya pusparati ramlu haha x2 saya cik huda nk berstory tntg kejadian yg menimpa saya pada tarikh keramat dia ats! okayh ctew mcm gempak je kan actually 16 march nie aq ,leen,adik saya pkcik daus,leen,chapy,syahrezza,aleep n budak palinggggggg bermasalah nk smpi hahha ACAPPP ANAK UNCLE KHALID MAIGOOOODD GERAMMM maklong mcm nie *alamak bocor rhsia! hahaha! okayh dh sypp acap msti tgh guling2 baca statmnt luna nie kan...*siut je haha! okayh let jst mke the stry shorter ..saya smpi lbeyh kurang pkul 1 ptg then jalan2 kejap call chapyy then aq suh dia dtg bwh ! haha.hee ding2 dia dgn ASYEEQ the oegiee tgu acappott ! cehhh so yg len kami tngglkn kejap so aq n chapy berdua duaan pegiee tandas sbba q nmpk mcm acap je kan..so then btol! then aq n acap dh jerit2 ! *MALU2 ! okayh dlm beberapa ketika kami jdi kepoh *actually aq ngn chapy pling kepoh kan chapy?

so lepas tuh kami pegiee ROBIN makannn! yummy! sdppp! hehe! acap mcm smbng je kan sme tuh ! eleh ke malu? ok xpe dia duk ngn daus! aq duduk ngn chapyyyyyy ! ewah gt! then lepak2 g BR N BALALAL nadia bru smpi n g lpk n sddnly nmpk zaza he snap2 skit ngn zaza n blalala!thn kami egi tampar budak biadap JB !korunk msti thu cpe kan?xyah ctew smua kenal bdk bjt model tpi hakikat nya? haha! echa2*opps! haha terlepas lak! xpela org pun tahu ko yg kne slap n boo boo dgn chapy n org rmi! how ashamed

 so the psing2 n balikkkkkkkkkkkkkkkk pnt nk ctew nie la antra pic2 nya 







(x di sengajakan)









thnks 4 the superb day u guys! ilove all of u! terutamanya acappp! haha bstt! at lst dpt jgk jmpee kan acap? hehe! iloveu alllllllllllllllllllll sumpahh muach!

Huda~
Welcome!






Cbox
Déjame un mensaje!


Código de tu CBOX aquí

Eri Fadzreen
i just want you to be mine. just mine.
No lo borres!


Skin by : Kitty's Place
Template Basecode : Najmi Supian
Header : Kitty's Place
Linkies code : Mary Loveless