Dashboard | +Follow
♥My Dear Diary♥
Yasmin Hunwick
Monday, June 4, 2012 • 3:40 AM • 0 Besos

Assalamualaikum since so many followers asked me about Yasmin so baca sini je keyh? :) so  this is what i know about her               
                                                         Nama Sebenar : Yasmin Johan Eusoffe
Nama Famous Samaran : Yasmin J Hunwick
Tarikh Lahir : 22.2.1995
Asal : Georgetown, Penang
Menetap : Langkawi, Kedah
Status : Yang pasti aku tak kahwin lagi.
Seorang yang : periang , tidak suka perkara remeh temeh , suka berkawan , agak kasar , open-minded , pendiam pada mulanya berkawan tapi akan menggila kemudian , pemain piano , catur , arimathical ,cheerleader.
Tinggi : 164 cm
Berat : 43.2kg
Ciri ciri Fizikal : sangat kurus , berdarah kacukan melayu-inggeris , berjerawat pasir -..-

Facebook : Yasmin J Hunwick / Yasmin J Hunwick II
Twitter : @yasminhunwick
Tumblr : themeanofmien.tumblr.com
copied form her blog : 

Nak dijadikan cerita malam semalam its not so malam around pukul 1 pagi laa kan i saw her name at the trending 

And lepas tu i makeup my mind nak siasat who is she? why her name is on the trending ? okay nvm then rupa-rupanya dia mengalami kemalangan semasa menunggang motosikal dengan 3 orang kawan dia yang lain yeah i mean arwah and u know what? arwah sangat cantik yeah biasalah berdarah kacukan inggeris kan. so  ni adalah hasil analisa saya :

the conversation between both of yasmin's friends

peoples talking about the late yasmin ALfatihah 

And one of the pic that have been posted by Yasmin on her INSTAGRAM is this

Alfatihah semoga roh ditempatkan dikalangan orang yang beriman dan disanyangi oleh Allah SWT :) 



Huda~
Welcome!






Cbox
Déjame un mensaje!


Código de tu CBOX aquí

Eri Fadzreen
i just want you to be mine. just mine.
No lo borres!


Skin by : Kitty's Place
Template Basecode : Najmi Supian
Header : Kitty's Place
Linkies code : Mary Loveless