Dashboard | +Follow
♥My Dear Diary♥
Saturday, June 11, 2011 • 8:04 AM • 0 Besos

today mcm xde mood j3 :face31:. esh2 npe nieyh btw thnks dkt abg bob yg chubby t:face55:uh sebab bwk saya pegi uptown yg agak bst tuh for the frst time ''WHAT?'':face27: FRTS TIME? org pontian xpenah g UPTOWN? sdeyh la :face29:awk ckp gtuh..hee then dpt beli selipar facebook :face32:aww cumeil t:face2:aw aw aw:face7:. heee thnks actually aq tghh sdeyh nie nk ngis hentak2 kepala dekad dinding bole?:face3: yela sbb isnin nie sh skolaaaaaaaaaaaa errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :face18: geli bebeno laa. nak amek result aq ntah apa laa kan jgn ada yg fail sudah :face41: nti mama kita mrh :face3: nti kita xdapat lappy bru kita vaio yg kaler pink tuh :88: aw thnks papa *ayat nak menunjuk :face7:. so lepas nie mmg balik trus merebahkan diri coz strting nxt week aq kena g skola naik bas :102: dh x naik kete peh sbr xpe smnggu je sygg:face45::face15: hik2, so goodluck to all my fren yg nak amek result mid year exam nie . and nak naik skola niee dh kena bangun awal :80: , on9 berejam2 jdi baca bku berjam2pencil , wt hmewrk hollyshit :face37: kena ngadap muka ckgu2 YG garang mcm singa tuhh yg skit aum aum takod x ? akod x? :face30: bersiap sedia untuk kembali ke alam kena halau dri kls ''WHAT U DNT FINISH UR HOMEWRK1 GET OUT FRM MY CLASS'' KATA CIK AZURIANA DI DALAM MAKMAL BIOLOGY YG JENUH AQ NAK NAIK TANGGA TUH ok dh aq x de mood nk ctew sal skola :face71: kbai:34:

Huda~
Welcome!






Cbox
Déjame un mensaje!


Código de tu CBOX aquí

Eri Fadzreen
i just want you to be mine. just mine.
No lo borres!


Skin by : Kitty's Place
Template Basecode : Najmi Supian
Header : Kitty's Place
Linkies code : Mary Loveless