Dashboard | +Follow
♥My Dear Diary♥
meet my koala syg
Monday, May 23, 2011 • 4:47 AM • 0 Besos


huii cumel thnks ok i do love u so much syg okay hrituh 2 kali meet aj syg niee sya niee mls skit nk bercerita nie adalah karangan pendek cerita dkt blog asyeeq
kata assyeeq:
pada tanggal 15.05.2011 ,  saya dgn ehem2 saya jumpa kat angsana . hehe . bestnya . tapi sedih sbb dpt jmpa 5 minit je kot . tapi takpe, yg penting jumpa gak kan . thanks ayip teman aku time tu . haha . ily huda <3 . pada tanggal17.05.2011 , saya jumpa lagi dgn sayang saya ni . kali ni kat cs pulak . saya datang mmg awal gila masa tu . haha . dah sampai cs text dia . ckp dkat MPH . dtg MPH awk tkde pulak . err . awk kat SARABAT dgn bff awk . pastu ajak saya msuk sana . saya taknak . malu =.= ramai org . hihi . then, jumpa gak kat depan McD . then jalan2 . si chapy dgn ehem2 dia . haha . melayan kan si chapy ni nak pegi mana entah . jauh bejalan siak . habis nak tanggal kaki saya ni . dah lah jln laju . kena tggal si dia dgn naddy , hihi :) tiba2, chapy ckp dgn saya ada org jatuh dgn penuh dramatik . taknak mention nama . nnti malu tuan punya badan . haha . then patah balik pegi cs . penat bhaii .. pastu dia nak balik pulak . hmmm :( saya pun hantar dia balik . hntar lah sgt . hantar smpai bas je . then, si dia dgn naddy ni nak bertekak pulak pasal waktu bas sampai . mcm kanak2 ribena pula . ahahaha . tiba2, ada sekor abg ni ckp " LARKIN LARKIN LARKIN" . bas nak ke larkin pon smpai . diorg pon naik lah bas . si dia ckp bye2 kat saya . tapi pakcik bas tu perasaan pulak . haha . awk nak gi KL 1 bln kan :( takpe , jmpa awk nnti eh . ilysm syang . muahhhhhhhhhhh :* <3 

asyeeq sya nak bgtw sya syg awk sgt222 ok baby bubu ! muahmuah ily koala i hope our relation  will be long lasting ok baby !  iloveu so much ! sya nak awk sya punya smpi bila2 ok janji yew awk x tngglkn sya muahh



Huda~
Welcome!






Cbox
Déjame un mensaje!


Código de tu CBOX aquí

Eri Fadzreen
i just want you to be mine. just mine.
No lo borres!


Skin by : Kitty's Place
Template Basecode : Najmi Supian
Header : Kitty's Place
Linkies code : Mary Loveless