Dashboard | +Follow
♥My Dear Diary♥
know me better than before
Saturday, May 28, 2011 • 1:28 PM • 1 Besos

hello! okayhh aq berfikir sejenak! ok ex bff aq txt '' hey syg u change alot imiss the old huda'' i was just like huh? okayh then reply ckp cm nie '' ha wht did u mean by the old me?'' so then she call me dia ckp mcm nie sorry i jst xnak mention nama u coz i already mentioned u as my ex bff sorry my dear

ex bff : babe ur change a lot imiss the old u
me: ha mksd u? the old me? which of me? hahah (i thnk shes jst plying wth me )
ex bff: babe ko ingt x ! ko dlu lain dol lain gyleee skrg kau lain . rndu mse darjah khas dlu
me: cme on ! ckp je la apa yg lain aq trma je la

okayh the dia pun ballalala *sadly n ngis aq mcm plik je kan apahal dia nie ^______^

then dia bebel laa apa yg aq dh lain aq tadah je la kan.naik berkudis jugak la a dgr haha

ok nak tahu x apa yg lain? ok mcm nie frst dia ckp aq brbah lepas break dgn N 
tahu kan cpe? xperlu la mention nama diaa mls,xberminat ''let bygones be bygones ok'' 
 
okjeng2 dia ckppppppppppppppppppppp begini yeah! jyeah sdeyh plak aq  :(

- frst dia ckp dlu aq nieee hati kering (x reti nak ngis2, sdeyh2) , skrg aq kuad ngissss , sdeyh n cpt down

-dlu aq bg inspirasi kt dia sbb dia nieee maigodd mcm bff aq dlu syera skit2 ngis, skit. org x ssuka skit xnak g skolaaa cool la, skrg aq niee banyak snyap dri dlu. *senyap ke haha 

- dlu aq niee walau stu skola bnci aq skli un aq still g skola n gelak2 ngn musuh2 aq, skrg kalau dh musuh smpi mti musuh

- dlu aq xlayan colour pink, skrg dh layan *ceh yg nie perlu ke dlm hati aq an

- dlu aq kuat, skunk cmm dh lemah

-dlu kalau aq ada mslh jmpe kau msti sttle, skunk nie entah la

so ini respon saya

babe ok thnks sebab kau perhatikan perubahan aq yg aq sndri x perasan tpi bila aq perhatikan jyeah mmg btol apa yg kau ckp tpi aq brbah bukan sbb mamat tuh ok! plse maybe skrg dh lain dol aq dh berkawan dgn org yg lain so aq akan terpengaruh ngn prgai org sorry k
ok aq x nafikan dlu aq nie mmg subhannallah hati kering gyleee x layan la nak ngis2 nie. cbe bgtw aq cpe kawan aq pernah tgk aq ngis? ckp? ckp? haha aq rsa susah seyh aq nk ngis hmm nth la aq x tahu la perubahan aq nie wt kau sdeyh sbb aq x expect langsung bnda remeh nie jdi big issue bg kau thnks kayh :) so aq tahuu ko syg aq kan babe iloveu sundal bhahaha

yeah bukti aq nie dlu ati kering nie ha baca blog bdk nie nie blog kwn aq yg syera tuh

aq mmg dilahirkan sblum nie hati kering gyle aq x suka layan prgai girl2 nie its chnge syg. coz pple chnge syg ! haha jyeah lupakan la ttbe aq rndu syera! bahha
weh sorry arytu aq kan jmpe papa aq so then aq lepak2 jeee kt kl aq x smpt g umh ko serius aq rndu doe! lma gila x jmpe kan weh? msti ko mkin chubby haha muahmuah! haha weh ko jge diri ok, makan ubat. ok mama aq , rndu ko, rndu sgt asl aq duk ngn dia msti tnya kau mne. haha weh iloveu ok muahmuah rndu kita tetap bestie kan dh 6 tahun aq kawan ngn kauuu  , pahit manis dikongsi bersama kan ? haha dhla noi aq penad menaip bye!

Huda~
Welcome!






Cbox
Déjame un mensaje!


Código de tu CBOX aquí

Eri Fadzreen
i just want you to be mine. just mine.
No lo borres!


Skin by : Kitty's Place
Template Basecode : Najmi Supian
Header : Kitty's Place
Linkies code : Mary Loveless