Dashboard | +Follow
♥My Dear Diary♥
di kuala lumpur
Monday, May 23, 2011 • 5:09 AM • 0 Besos

okengg amboi skema gila kan kuala lumpur haha kl sudah :p okengg papa just passed surgery dia kan as i told u bfre ~! okeng ktwg x bole visit dia takoyd dia kne infection so bia dia rht ok iloveupapa then aq pun duduk umah kak yuyu dkt ukayperdana hell yeah! best gyleee kan! hri2 klua dgn helmy,azym,khai,miera,molly thnks u all ily <3 muchie2 brbb then hri2 shisha di damai and andalus dgn mereka! aq apa lagiii la thnks to molly sbb rajin amek aq at umah haha! thnks gak kt afiz zirafah yg telah meminjamkan kereta honda crv kauu tuh untuk jemput aq! haa g sorunk aq nak ckp thnks dkt miera nordin sebab pinjamkan shorts yg gila sexy  dgn baju singlet kau tuh mse nak g andalus mse tuh hujan abes bju aq dgn afiz basah kan so layan je kan aq pki jela! teeeet! heee! thn shisha bull smpi 430 pagi kan! dh mcm org mabuk! nsib kak yuyul spothing muahmuah! then dwg hantar balikk kan! haih sddnly asyeeq jamary pkwe syg handsme tuh ily suh balik so esokknya balik la kannn lagipun nak amek exam !haih so bye2 kt korunk xpee sbtu aq balik smla okeng ! nt aq upload pic uh sbb mse uh snap pki cmera helmy okeng tuh jehhhh yg lain2 mls nk ctewww bahaya lucah  haha see yeah!

Huda~
Welcome!






Cbox
Déjame un mensaje!


Código de tu CBOX aquí

Eri Fadzreen
i just want you to be mine. just mine.
No lo borres!


Skin by : Kitty's Place
Template Basecode : Najmi Supian
Header : Kitty's Place
Linkies code : Mary Loveless