Dashboard | +Follow
♥My Dear Diary♥
banyakk storyy nak habaq mai
Wednesday, April 6, 2011 • 6:43 AM • 0 Besos

hey peeps! sorry ssbnrnya  xde kjeee nak layan text mlassss cpe jee la yg txt ngarut btoll! mlsss aq nk layan..asyeeq kjee MY! ok lets cntnuee saya sbnrnya byk storyy tpii x tahuuu nak stry yg mne dlu 
frst of all nak ucapkan sekalung tahniah kepada semua atlit sdaha, penyokong n kepada smua guru2 yg telah menjayakan sukan disekolah kita..SYABAS! SDAHA! BOLEEEE LA BABE! EWA LA EWALA EWALA TOLE2 ! Hhahah! rndu ayat tuhh! ok nie adalah barisan guru2 yggg menjayakan sukan tersbut 


atas : (dari kiri) ckgu fikri,cikgu halik (fav ckgu) , ckgu koko (act dia ckgu bru xtahu nama dia haha)
bawah(dari kiri) ckgu masliza,ckgu Odi , ckgu zainuddin,cgu nasharuddin,ckgu isma,ckgu muzammir

thnks ckgu tanpa ckgu smua skola kta x mngkin mng thnkss

yg niee pulakk mse ada atlit yg x amek bahagian sbb blum mseee dwg lawann soo lepak atas jdi penyokong peh sumpah skola SDAHA pling hebohhh nie la antara barisan penyokong tpi act ramai aggg! tpi trun mse tu 



 ok yg anak panah tuhh aq ok peeewitt pink la mak ngah! hahah
haha weh korunk aq syg korunk la weyhh
bangunan nie digunakan sbb bangunan nie mmg x pkiii !
well sdaha kaya sgtt byk bangunan x pki! nak amek la *ceh gurau ok skola lain jgn nak gdo ngn aq lak!
motif aq nak ckp niee cehwahh ala2 polis pulak nk motif2
si amsyar(berbaju putih ) 
eh deyy! ko dh abes skola un nak dtggg sbukk je hhehe! xde la gurauu! ko best amsyarrr!

okayh yg part nie x bpe nak best sgtt bb aq absent mseee nieyhh peh nak hadiah jugaakk nak amik gmbr jugak xpela yg pnting aq sbgai pelajar sdaha join jgk! miahhaha! ceh2 korunk tgk la bulan 12 aq akan wakill swimming nttt berirama ok! jgn jeless yewww! wakaka! soo ini la antara atlit2 nya atlit yg laen aq x thu g mne sbb gmbr nie aq copet dgn blog syazleen ! miahaha copycat btol cik luna nie kan! hehe!



ewahh ! eh2 cup2 yg pki tdung hitam sepet2 tuh bukan aq eh tuh farah nadhirah rmi ckp tu aq! haha x2
WE LOVE U ALL!


okayh2 cup2 video nie x de kne mgne dgn sukan mssd taww mse niee larian mahkota cuma nk bgi korunk tgk betapa rminya pelajar sdaha n bsrnya pdng kami *berlagak eh aq nieee



ahai bsr x skola saya well! hahah
actually ada satu video nie lagi gempakk tpi aq leh ltk kt sinii ssbb video tuuh kt fb kwn aq ! haha kssian ckgu kne lambunggg ksian ckgu fikri kne lambung then bdk2 nie trlps x mcm sakit pulak haha! okayh dh la pntt nak bebel yg pntiang SDAHA JUARA 3 TAHUN! SDAHA TLH MEMECAHKAN REKOD! TAHNIAH!


Huda~
Welcome!






Cbox
Déjame un mensaje!


Código de tu CBOX aquí

Eri Fadzreen
i just want you to be mine. just mine.
No lo borres!


Skin by : Kitty's Place
Template Basecode : Najmi Supian
Header : Kitty's Place
Linkies code : Mary Loveless