Dashboard | +Follow
♥My Dear Diary♥
maulidur rasul 26 february 2011
Saturday, February 26, 2011 • 11:14 AM • 0 Besos

HEllo kawann! hudaa in da pagee! ok kali nie kita nk ctew pasal apa pulak? hmmm! jap! jap terlupa! haaaaaa..oh yeah ingttt pulak! pada 26 feb 2011 aq telahh sesat ke surau hj latiff dekad depan taman sentosa pontian johor! poskod 8100 sooo hrinie saya sesat dgn afiqah, ain haha okayhhh kami pun berarakk dri melaka! ke jb! walaooo tak kan la kan? jgn percaya sgtt okeyh! sampai jeh trus lepak2 dgn pyqa , daus, ain actually kamii x berapa nak dtg siang yalah sebab skrg nie x ramai org dtg heee so snap2 la picca .. ini hanya sebahagia ..selebihnya dia faceboo saya! 








okayh dh jgn byk2 aq thu aq x cntikk mcm ko! heeee
okayh lepastuhh aq pegiee rumah pyqa dekad taman sentosa dgn naikk bas number 11 (kedua belah kaki)
fnally smpii! the pyqa tukar bjue
eh kejap2 korunk msti nk tgk an mcm mne budak cumil nie jalan kaki
kejap2
uploading ....


pssttt! haha okayhh nie non edit ye! cme letak url jeeehhh !

okayh x bleh blah an? haha

okayh lepas si pyqa abess tkr bju sua smua dia ajak aq pegiee rumah eycha nk tahu yg mne cri at fb ''eycha lelek'' passuh sddnly bau smthgg  rupanya eycha x mndi ag! ko nie agak pngtor yeee! euwww! haha bru bgon tdo yeah dik? bagus 10 markah untuk awak ye! haha jangan malas2 nak mndii! grrr 

ttbe dunia seakan mengalami gempa bumi haha rupanyaaa kakak pyqa si aisyah zanudin tuhh larii cri pyqa nk suh pyqa balik kms bju dwg nk g melaka sbb uncle pyqa nazak! hmm pity u! n pity me also coz lpass tuh saya lepakk dgn eycha n cicak atau azam ! heeee! okayhh segan eh2 msti nak tgk kan muka eycha x mndi? nk x? nx x? kejapppp nk aupeloddd 


cumil kan budak nie? adoyy tergoda aw aw!

MAULIDUR RASUL MALAM (PART II)

balik tuhh aq mndi solat maghrib kejap the trus mndiiii siap2 nk g surauu nak dgr ceramah (Ceh x) mcm xpercaya je kan? haha yala2 aq nk jmpe mmbe aq ! haha then yala pyqa x dpt join so aq ajak leen ! hee ily leen! so pegiee pick up leen dekad rumah dia thenn smpii surau je blur2 kan! wuhuu! then tgu si eycha nie lembapp pulak dia dtg taww! so nmpk ain dia msuk nasyid wah dgn gah nyaa! hee then lepak2 kjp ! aq betolkan solekan si ain tuhh haiyaa! haha pasuhh aq g jmpe ERI fazreen yg gdik tuhh ! makhaii nk sepakkk je muka diaa nie ngada2 gileee! haha ! joke ok? heeee ;) then nmpk eycha smuaaa lepak2 n blalalla aq x int sgttt smpii pkul 1130 ktwg balik so ini la picca yg smpt saya upload selebihnya dia FACEBOOK LUNA LARAEVANS yeah!

















SO CREDIT TO

- NUR AFIQAH ZAINUDIN
-AIN
-LEEN
-EYCHA
-CICAK
-ERI 
-AMIERUL IZZAT 
-WAN

DLL
ILOVEU ALL


Huda~
Welcome!






Cbox
Déjame un mensaje!


Código de tu CBOX aquí

Eri Fadzreen
i just want you to be mine. just mine.
No lo borres!


Skin by : Kitty's Place
Template Basecode : Najmi Supian
Header : Kitty's Place
Linkies code : Mary Loveless