Dashboard | +Follow
♥My Dear Diary♥
take a note LELAKI
Saturday, January 22, 2011 • 2:18 AM • 0 Besos

oh  TITTLe tuh dh mcm talk show OH! LELAKI ! kan..haha..alah yg nana n farah fauzana jdi host tuh ok never mind! hey2 ok llki yg x nak baca atau akan terasan hati terasa jantung hdung dll sila tekan button ''x'' di penjuru window ok! actually saya nak bercakap tentang prgai lelaki yg mungkin dialami oleh wanita-wanita di luar sana ok! just read! lol! wahai llki2 semalaysia n seduini benua afrika sekalian korunk ada awek x? ha  ada x? okayhh kalau ada bgsla jaga dwg baik2 jgn sakitkan hati dwg ok..Biar la dwg yg sakitkan hati korunk but jgn la korunk yg sakitkan hatiii dia bole kan? ha x adil? mne bole? bkn mcm 2 ..mksdnya perempuan niee seTOmboy apa un dia walaupun dia supergirl skli un hati dia ttp mmpunyai naluri keperempuanan ..okayy! diorang akan sayang korunk bila dwg sayang tapii kalau korunk dh spoil x mustahil perasaan tu lama-lama akan hilang even korunk syg dia setengah mtii skli pun! bukan dia bnci tpii dia sgt terluka ok..mcm poyo je kan? tapi itula realiti sejahat mne pun prmpuan tuh mrka ditakdirkan hdup dgn mmpunyai naluri ..diorang bole syg,cinta,kasih,rndu n blalal as mnusia normal tpii dwg un ada prsaan bnci..okayy aq x ckp yg aq sdng mngalaminya ttpi aku just nak ingtkan llki...sme goes wth my frenz wawa yg sakit haty dgn prgai pkwe dia yg byk gf walaupunn dwg dh 4 thun cpleee kan...n even llki tu mmg syg dia n just game je skandal2 dia ..but cme on la..use ur brain..jgn la spoil kan prasaan orgg...kalo x nk tinggalkan jee.jgn seksa ..x baikkk laa u alll okay thts all! bye2... THEY GOT THEIR OWN FEELING DONT U EVER THINK THEY WILL LOVE U FREVER ..SO BRUBAH LAA !

Huda~
Welcome!






Cbox
Déjame un mensaje!


Código de tu CBOX aquí

Eri Fadzreen
i just want you to be mine. just mine.
No lo borres!


Skin by : Kitty's Place
Template Basecode : Najmi Supian
Header : Kitty's Place
Linkies code : Mary Loveless