Dashboard | +Follow
♥My Dear Diary♥
my super monday
Monday, January 31, 2011 • 8:57 PM • 0 Besos

hello domo2 ! heee askm..lately cuaca selalu hujan je kann ! but its ok alhamdulilah rahmat Allah SWT..hmm so hri ni hari isnin as usual my super daddy kjutkan bgun pgiee coz hri nie ada medical checkup dkt kpj jb Jalan Abdul Samad..gilakk! mls aq nk pegieee bole xpff** eh2 bfre thts as usual as always aq bgun2 bknn nk baca doa bgun tdo ke hapee trus raba2 cri phne aq yg dihiasi blink2 sana sini tuhh (feminime gila) thenn fuhh tgk2 ada msjj dri bunny manja saya nazreen hoho sorry b smlm trtdo tgh2 txt awk kann syg! Dia unn sama kjutt suh g medical chckup blum dpt ubat dia dh kata kalo dpt ubtt makan blala thnks babe..iloveu syg !ksiann dia kn ada klss..hee bljr rjn2 yeww syg! hoho then aq breakfst n mndi2 thenn siap2 pegiee kan..wuut2...mcm2 tragedi lelaki miang aq jumpa! haha smpi raja zaharah(kwn baru mama)bole ckp''umur brpe anak puan nie?'' mama ckp la''16'' cehh tnpa segan-slu mkck tuh kata ''loh kcik ag ingtkn nk wt mntu lawa'' choii pikir aq kembang la? x deknyaa ..then kne njection lol final one   yepppi! finally its over thnks god syukur alhamdulillah kan? heee pasuh ada few bnda dktr tuh buad..nak tahu ? adalaa..hee ! secret ma..lps uh aq mcm khayall je kann biee niee x abes2 bebell.. haishh..layannn! 

eh2 sebelum saya penadd nak menaipp saya nak ucapkan tahniah kt kak yatt sbb selmat melahirkan baby yg cute miut tuhh hee smpt cium baby tuhh..biee nak baby mcm tu bole x? hee nak amek pic baby tpi nenek x bgii dia pantang apa nth hoho xpelaa saya hormat so saya snap pix saya yg sdg dilanda demam  dan kesejukkan mse pegi tgk baby tuhh (hari ahad)







Huda~
Welcome!






Cbox
Déjame un mensaje!


Código de tu CBOX aquí

Eri Fadzreen
i just want you to be mine. just mine.
No lo borres!


Skin by : Kitty's Place
Template Basecode : Najmi Supian
Header : Kitty's Place
Linkies code : Mary Loveless