Dashboard | +Follow
♥My Dear Diary♥
kahwin di usia muda?
Monday, January 17, 2011 • 6:05 AM • 0 Besos

title tuhh shows mcm yekyek je aq niee kan ! haha nak bagiii nsht kt orunk la knon kan2? nopee laa i just wnt to share my opinion thts all ! okayyhh! kahwin muda? hmm okayhh bnda nie timbul mse aq nek kete dgn mkcik aq n kak mia sddnly ctew psl khwin di usia muda bykk klbihan atau skdr mmbwa kemudaratan..cmmnt? hmm okayy kahwin muda x slh kan butt cme on laa if nak khwin tu biala dri usia 25-29 kee kan..bia matured skit so bilaa dh kahwin kita akan lbeyh bersedia untuk memikul tnggjwb such as jaga suami anak n blalala..dri sndri x btoll nak jgee fmly mcm mnee..yanadee..n for llki kne lah ada duitt yg ckp..stabilkan kewangan korunk tuhh yew.

Untuk perempuan pulakk x payahhh la kahwin awal sgtt yeww enjoy dlu ! opps sblum tuh sya nak btolkan tanggapan org rmi dgn mksd enjoy..enjoy dsnt means korunk g clubbing mlpk sne sinieee..no!no!no! yeah dgr ckpp kak huda nieee..mksd nyaa korunk enjoy la dluu mse korunk bebas niee ada karier sndri so lpss khwin ko x yah nak mngharapp 100% duitt lakii korunk ok! so klo dia akan respect skitt dkt korunkk lainlaa klo korunk kahwin dgn anak dato ke tan sri n seangkatannya ! lagi punn prmpuan niee skli jeee anak dara kan..so mke sure mse pilih suami tuhhh pilih yg btol2 ko yakin bole sayang ko n jaga ko smpiilaa talkin dibacakan untuk korunk n mke sure korunk selesa n serasi bersama dgn diaa alah mcm rancangan SERASI BERSAMA tht host by aznil n ssharifah shahirah uh! wahh ttbe .x de kne mgne ok! haha..

disiniee saya ingin menekankan bhwa x salahh kahwin awal atau kahwin pda usia muda tapii kne la bersdia dri sgi jasmani,emosi,rohani dan intelek okayy phm murid2 hee thts all yeww pnt dh membebel jee kring! kring! naz suda text gtg..stay tuned

Huda~
Welcome!






Cbox
Déjame un mensaje!


Código de tu CBOX aquí

Eri Fadzreen
i just want you to be mine. just mine.
No lo borres!


Skin by : Kitty's Place
Template Basecode : Najmi Supian
Header : Kitty's Place
Linkies code : Mary Loveless