Dashboard | +Follow
♥My Dear Diary♥
batu pahat - kpj jb- danga bay
Friday, November 12, 2010 • 7:58 PM • 0 Besos

ohoii hri nieee aq balek umahh yahoo so dh x sty bp lagieee ok sgt happy  ngeee no mre stupid attde nx buat kt snew ok..so hri nieee fmly2 saya yg glew2 pegieee ke kpj coz farah diyana sakit mulut dhe habes smua tu laa akak dh ckpp mnum air msk hoho pdn mkew kaww bdx kecik cumel ..haa dhe niee mmg cumel habess skew posing cehh model la nie? ayookk! so kamii pegi rmi2 smpi je at kpj kak mia ada hal n kne balek segamat grrr poda kata nx g danga sme2 bosan laa aq je bdx bsr (bjet besar) yalahh yg bsr un amirul azman haha dh hitam dhe skunk lme x jmpew dhe since dhe msuk mrsm dh hampir sthun gak x jmpew ehem2 korunk skew gossipkan aq ngn dhe an bdx22 skolaa dulu..ecehh mirul byk awekx laahh glew haha tidak ketinggalan nadzirah n rmi ag ..korunk sbuk tyer dhe mcm mne kan ok meh aq ctew dhe skunk gelap sikit but still cumel mcm dulu haha skunk nie dh matured x tampr2 org mcm dhe tmpr hana dulu ingt kan? mse kita smua satuhh kelas wee 5 Arif kls plg pndi n pling mls..kan? hee rndu kan..so smlm kami pun berjalan2 di danga bay yg aq niee sbuk text ngn naz grr gdo2 manja kan b? then si afrina sbuk nx amek gmbr dh laaaaa aq x de mood so lyn kan ajew..nx  tgx pegiii kt fb saya yewp..graciazz

Huda~
Welcome!






Cbox
Déjame un mensaje!


Código de tu CBOX aquí

Eri Fadzreen
i just want you to be mine. just mine.
No lo borres!


Skin by : Kitty's Place
Template Basecode : Najmi Supian
Header : Kitty's Place
Linkies code : Mary Loveless