Dashboard | +Follow
♥My Dear Diary♥
im back
Friday, November 30, 2012 • 2:17 AM • 0 Besos

Hai Assalamualaikum saya kembali ke alam penulisan blog ini. Masih ada ke pembaca untuk blog merepek ni? i wish they still exist. 2Nov-29nov hampir sebulan aku menanggung beban SPM . whuargghh akhirnya Merdeka juga. Merdeka ke? Entahlah aku lebih pilih kehidupan sekolah yelakan lepas aku diduga dengan pelbagai cubaan and masalah keluarga since one day bfre SPM till now. Masalah apa? let it be my own secret insyaAllah Allah will helps me to pass all this calmly. k last update xmacam lama gila pulak kan. xpercaya ni buktinya
                               
last update 4jun 2012 ahh sadisnya baca. HAha nasib baik 2012 . bulan 7 koyd dah 4bulan can u believe it . ???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ok ckup ckup . sudah ckup sudah ckup smpi disaja k ctew julia dh abs .... zzz *lawak hambar
aku pun tak faham kenapa ttbe aku benci gila plus malas nak bukak blog rasa mcm errrrrrrrr
k ckup . mcm2 benda jadi kebelakangan ni. kehilangan kepercayaa ibu bapa atas perbuatan yang aku xbuat buat aku gila terperap dalam bilik lepas spm. bole tak aku nak lari rumah? mcm acah2 budak2 kan? tp mmg tu yang aku rasa nak buat skrg ni. aku mcm xwujud je dlm rumah ni. bila salah aku *even aku xbuat smua org buat dang . Tapi bila adik aku buat salah yang teruk gila smua org still bole tegur dia like usual like always. siapa aku weh? Aku bukan nak ungkit tapi apa yang aku rasa aku yang banyak berkorban. Aku bukan nak acah2 geli feeling euww. hey ingt aku nk sgt kee? tak ada siapa naklah. Semua yang jadi ni aku harap cepat berakhir. Cepatlah keluar result Spm cepat plse aku nak study jauh2 bak kata kak ayie ''away from annoying peoples, parents. esh aku bukan nak derhaka ke apa tpi sometimes aku terpkir kenapa mak bapak aku suka nak samakan aku dengan remaja-remaja bermasalah kat lua tu. WHY?
Mungkin ada hikmah smua ni berlaku and jadi,aku selalu ckp benda ni kat diri aku sendiri mungkin Allah nak bagi something yang baik in future . Amin amin. entahlah kadang2 aku rasa mcm aku hidup ni hanya untuk kena jadi mangsa fitnah orang.Aku cuba bertahan lagi tapi percayalah lps dpt result aku nak sambung belajar and that time if anyone stop me i wil go.. HAK BELAJAR HAK KAMI! hahaha . Aku rasa aku cukup sedia nak hadapi kehidupan luar . Pengalaman dalam rumah ni ckup dewasakan aku jauh lebih cepat dri usia aku. Smuanya berpunca dari benda luar yang banyak mengajar aku. Aku ramai kawan yang punya pelbagai cerita yang berbeza-beza ada yang mengandung, ponteng sekola sebab nak ikut bf , curi duit parents n blalal pada usia muda. Tapi aku? aku tak pernah rasa tergamak nak buat . Tapi apa yang keluarga aku nampak sebaliknya. Takpe I HAVE TO BE STRONG .cepatlah klua result
Orang yang aku nak ada dengan aku skrg ialah afiqah my only bestfirnd
                                            
Even mungkin dia xbole tlg aku selesaikan problem aku sepenuhnya dia jugak mendengar masalah aku. Now dia ada kt KL . Afy balik cepat k i need you. Kau kat sana pleaselah jangan lama-lama ingat sikit kat aku ni.
Aku juga nak ucap terima kasih dekat Kak Ayie, Abang Azim n kak Nurul . Dwg banyak dgr problem aku. Even cara Abg Azim nasihat aku little bit annyoing me. its okay. hahaha . sorry broo i dnt mean anthg k?
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aku harap result aku cepat klua cepat aku klua dari rumah ni untuk buktikan parents aku aku xmacam apa yang dwg sangka . AKU TAK! aku akan jaga diri aku sebaik mungkin. amin. Cuma apa aku perlukan skrg ketenangan dan kesabaran . Allah je sebagai peneman aku dalam bilik aku yang sunyi ni. Semoga apa yang jadi ni mendatangkan seribu kebaikan. aminnn.


Huda~
Welcome!






Cbox
Déjame un mensaje!


Código de tu CBOX aquí

Eri Fadzreen
i just want you to be mine. just mine.
No lo borres!


Skin by : Kitty's Place
Template Basecode : Najmi Supian
Header : Kitty's Place
Linkies code : Mary Loveless